DergiPark logo
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Food Health and Technology Innovations

Cilt: 2 Sayı: 4, 30.06.2020

Yıl: 2019

Food Health and Technology Innovations

Araştırma Makalesi

1. High intensity sweeteners chemicals structure, properties and applications

Osama Ibrahim

Sayfa : 100-106
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. Turmeric curcuminoid polyphenolics as antioxidant and anticarcinogenic agents

Ozlem Tokusoglu , Alkan Simsek , Murtaza Parvizi , Dilvin Eymen

Sayfa : 107-112
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Associations between nutritional composition and farming type of organically and conventionally grown cereals

Mirjana Menkovska , Gordana Brankovic , Vesna Pajic , Gordana Surlan Momirovic , Desimir Knezevic

Sayfa : 113-117
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

4. Effect of Sulfur and Soda (NaHCO3) Applications on Plant Nutrition Content of Grapevine in Organic Grape Growing

Fadime Ateş , Bülent Yağmur

Sayfa : 118-124
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

5. Food Tablet Manufacturing Strategies: Research Data on Effervescent Food Supplements

Ozlem Tokusoglu

Sayfa : 177-180
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 2 Sayı: 5, 30.09.2019
    • Cilt: 2 Sayı: 6, 31.12.2019
    • Cilt: 2 Sayı: 4, 30.06.2020
    • Cilt: 3 Sayı: 7, 15.12.2020
    • Cilt: 4 Sayı: 8, 29.09.2021